ΓΝΩΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

οι οποίοι απαίτησαν “δια ροπάλου” την δημοσίευσή τους, όπου και τις μεταφέρουμε από την παλαιά Ιστοσελίδα μαςεάν έχετε την υπομονή να τις διαβάσετε.

 

Παρακάτω ακολουθεί αλληλογραφία προς τον “Σπορέα” με θρησκευόμενους ανθρώπους, που σε κάποιους από αυτούς, το μένος και ο αναβρασμός της ψυχής τους είναι εμφανής.

Όσο εξακολουθεί αυτή η αντίδραση άλλο τόσο είμαστε υποχρεωμένοι να επιμείνουμε να δίνουμε τά φώτα τής αλήθειας σε αντίθεση με την αντίσταση τού διαβόλου και τών… οργάνων του.

 
NAME: Νίκος Κωνσταντίνου
mail: nik.jason036@gmail.com
Date: Tuesday, 20. May 2008
Time: 05:34:20 PM
 

Ξανά τα ίδια…. Μία πηγαίνεις τα άρθρα αριστερά, μία δεξιά, πάνω κάτω, τα καταφέρνεις μπράβο!!!! Αντιγραφές άρθρων από Χαραλαμπάκη και ΣΙΑ Α.Ε, μίσος και τα ίδια τα ίδια τα ίδαι!!!!! ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. Εμείς τα βλέπουμε και γελάμε!!! Δεν απάντησες σε καμμία ερώτηση μου, για την “εκκλησία” σου κτλ. ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ξέρουμε ότι σε καίει, ότι δεν ξέρεις πώς να απαντήσεις, και ξαναβάζεις τα ίδια και τα ίδια άρθρα!!!! You a worm antichristian, holder of blasphemous web page, that you do not have the courage and the boldness to say who is the organisation where you belong, your “church”.

I feel sorry. Nick.

 

Απάντηση: Εάν πράγματι γελούσες φίλε με τα άρθρα μου, δεν θα έμπαινες στον “κόπο” να ασχοληθείς μαζί μου. Αυτό όμως που πραγματικά σου συμβαίνει, είναι ο αναβρασμός της ψυχής σου όταν διαβάζεις της ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, διότι ο θρησκευτικός φανατισμός και η τυφλότητα σου δεν σε αφήνουν να ξεχωρίσεις το φως από το σκότος.

Καλή ανάρρωση λοιπόν.

 
Γιώργος Οικονομίδης
“Σπορέας”
 
 
 
NAME: Νίκος Κωνσταντίνου
mail: nik.jason68@gmail.com
Date: Saturday, 24. May 2008
Time: 04:19:50 PM
 

Σποράκι, όχι!!! “αν πράγματι γελούσα” με τα άρθρα σου, είναι διότι είναι πραγματικά για γέλια γενικά όλη η ιστοσελίδα σου!!! Στον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου, ήταν πράγματι να βεβαιωθώ αν σε ότι σου έστελνα, τελικά τι δημοσίευες εσύ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ στις ερωτήσεις μου για την “εκκλησία” σου και τα δογματικά της, διότι δεν σε συμφέρει απλά. Ο αναβρασμός μου δεν ήταν αναβρασμός, αλλά αηδία για σένα και ο φανατισμός μου, λογικός σε έναν ευαγγελικό φανατισμό μίσους της ιστοσελίδας σου.

Το φως το ξέρω, αλλά εσύ μάλλον δεν φοράς γυαλιά να το δείς, διότι είσαι τόσο πορωμένος που έχεις το θράσσος να μιλάς για “θρησκευτικό φανατισμό”, την στιγμή που η ιστοσελίδα σου δεν είναι ούτε καν Ευαγγελική, είναι απλά ΦΑΝΑΤΙΚΗ κατά των ορθοδόξων. Αλλά τα σκουλήκια πάντα σέρνονται στην γή, όπως και εσύ, και θα σέρνεσαι μέχρι να τελειώσεις ακόμα πολλά κουτάκια ηρεμηστικών. Σε φαντάζομαι να ακούς καμπάνα, και να ουρλιάζεις λες και είσαι ο διάολος, να αφρίζεις και να φοράς ωτοασπίδες.

Εγώ αιρετικέ, δεν βρίσκομαι σε αναβρασμό, βρίσκομαι σε ίντερνετ καφέ, απολαμβάνοντας το τσαι μου. Εσύ βρίσκεσαι σε καθημερινό αναβρασμό, διότι πλέον από αντιγραφές είσαι και ο πρώτος σποράκι!!! Από φανατισμό φούλ, από ηρεμηστικά στο γραφείο σου γεμάτο, από υπογλλώσια επίσης, από άρθρα φούλ στην βλασφημία, όπως για την παναγία κτλ.

Τώρα για τους παππάδες δεν έχεις και άδικο, αλλά εγώ στην Εκκλησία δεν πηγαίνω για αυτούς, αλλά για την πίστη μου. Εσύ εκεί που πηγαίνεις, πηγαίνεις για τους ποιμένες σου? Ή δεν υπάρχουν έκτροπα και gay καταστάσεις στον προτεσταντισμό γενικά? Τώρα για νέα μας τα λες; Ή θα αλλάξεις την Ελλάδα? Αρρωστημένες ιδέες έχεις και λοιπόν ….. καλή ανάρρωση σε σένα.

 
NAME: nik konstantinou
PHONE: ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ
mail: nik.jason68@gmail.com
Date: Saturday, 24. May 2008
Time: 05:20:42 PM
 

“Ο ψευδοδιάδοχος των Αποστόλων, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ανέκαθεν -σε κάθε ελληνική συμμετοχή στο σατανικό, πορνικό και κοσμικό φρόνημα που λέγεται Eurovision-, σπεύδει να μας δείξει τον “έρωτα” του με τα κοσμικά φρονήματα, και μας αποδεικνύει ότι η μάσκα του χριστιανισμού, που μάταια φοράει, δεν υπηρετεί τον Θεό. Με τις πράξεις του μας λέει, ότι, ο άρχοντας του κόσμου τούτου -διάβολος- ξέρει να καθοδηγεί και τον Πατριάρχη.”?????????????????????

Τα σκυλιά μπορούν να ταπεινωθούν, οι λύκοι να γίνουν αρνάκια, αλλά ποτέ, αμέ ποτέ!! εσύ σπορέα δεν θα γίνεις χριστιανός όσο και να παιδεύεσαι!!!!

Πορνό η Γιουροβίζιον; Τότε να πάς στην Κατερίνη και να σταματήσεις και τα θέτρα και τους κινηματογράφους, τους χορούς, τα θεάματα και τον τουρισμό. Αλλά αν είσαι Αυστραλία, τι νοιάζεσαι για την Ελλάδα?

Εσύ δηλαδή δεν βλέπεις τηλεόραση, δεν πάει το μάτι σου σε γυναίκα, είσαι αναμάρτητος!!!! Λάθος αλήτη αιρετικέ. “ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΛΕΕΙ Η ΓΡΑΦΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ” Φωνάζει η Γραφή. Αλλά χωριατάκι σποράκι του διαβόλου πάρε τα χαπάκια σου τώρα και σε αφήνω να ηρεμήσεις από το μίσος σου με το χωρίο “ΤΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΑΝ ΛΕΓΗ ΤΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΙΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΧΗ ΜΗΠΩΣ Η ΠΙΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΗ ΑΥΤΟΝ” Που είναι τα έργα σου ηλίθιε? Οι αντιγραφές από τον Χαραλαμπάκη?

Θα πιω ένα τσαγάκι ακόμα στην υγειά σου “κοσμο-καλόγερε”, και θα σου στείλω και έναν φερετζέ να καλύπτεσαι, να μην σε βλέπουν οι γυναίκες, ή μάλλον να κλείσεις τα μάτια σου να μην βλέπεις εσύ. Η Ελλάδα πήρε την τρίτη θέση στην EUROVISION, την πρώτη την πήρε η Ρωσία…. ωχ ΟΡΘΌΔΟΞΗ!!!! Καλά σταματάω, μην μας πάθεις και τίποτα. Στην υγειά σου.

 

NAME: nik konstantinou
PHONE: ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ
mail: nik.jason68@gmail.com
Date: Saturday, 24. May 2008
Time: 06:50:29 PM
 

Δεν απαντάς ε? Δεν σε συμφέρει. Δημοσίευσε ότι σου έστειλα πριν λίγο!!!! Τολμάς? Όχι βέβαια, δειλέ. Δεν σε συμφέρει γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Άσε που από μόνος σου είσαι ένα ρεζίλι, με τα αντιγραφικά άρθρα Χαραλαμπάκη. Μόλις τελείωσα το τσάι μου. Lipton ice tea. Εσύ πιες τώρα το τσαγάκι του βουνού, και κρύψου στο σπίτι, μην βγεις έξω και κολαστείς με τίποτα!!! Πάει χαθήκαμε μετά. Θα κλείσεις την ιστοσελίδα σου, και δεν θα έχουμε κόμικς να περνάμε την ώρα μας.

ΥΣ. μην ξεχάσεις να πάρεις το χάπι σου. Η Ρωσία πρώτη στην EUROVISION. Ορθόδοξη χώρα!!! Πω πω!!!!!! Συμφορά σε βρήκε κακόμοιρε με την Καλομοίρα!!!!! Πάω για ύπνο, το πρωί εχω να πάω στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Εσύ καλημέρα, και προσοχή στα φάρμακα και στις ορθόδοξες ειδήσεις. Δεν θέλω να πάθεις κάτι. Μετά πώς θα γελάμε? Με ιστοσελίδες για Γεωγραφία, Μαθηματικά, Μουσική? Α! Δεν κάνει. Αμαρτία είναι!!!!

Καληνύχτα λεβέντιά μου.

 
 

Απάντηση: Μετά και από αυτό το παραλήρημα της ψυχής του κ. Κωνσταντίνου, σκέφτηκα ότι θα ήταν άσκοπο να απαντήσω ανάλογα, διότι την “ορθο(κακο)δοξία” τέτοιων ανθρώπων την καυτηριάσαμε πολλάκις μέσα από τα άρθρα μας.

Μου ήρθε στο νού η περικοπή του Ευαγγελίου, όταν την στιγμή που ο Ιησούς Χριστός ο Κύριος μας, ήταν σε μιά Συναγωγή των Ιουδαίων για να κηρύξει το Ευαγγέλιο, καί ο Ευαγγελιστής Λουκάς (δ’ 33), μας αναφέρει:

“Και εν τη συναγωγή ήτο άνθρωπος έχων πνεύμα δαιμονίου ακαθάρτου, και ανέκραξε μετά φωνής μεγάλης…”,

και συνδυάζοντας την μεγάλη κραυγή του δαιμονιζομένου στην Συναγωγή (“Εκκλησία”), με τις κραυγές του κ. Κωνσταντίνου που ετοιμάζεται το πρωΐ να πάει στην… ΕΚΚΛΗΣΙΑ (“Συναγωγή”), λυπήθηκα αφάνταστα με τον σκοταδισμό και την θρησκευτική τυφλότητα που διακρίνει κάποιους γαλουχημένους στην ορθοδοξία, που δεν μπορούν -δυστυχώς- να κρύψουν το σατανικό πνεύμα που τους διακατέχει.

Πέραν τούτου αφήνω τον εν λόγω φίλο μας στην ευσπλαχνία του Θεού, μήπως και ανοίξουν κάποτε τα μάτια του και δει ότι ο “ορθόδοξος” (όπως νομίζει) δρόμος που ακολουθεί, τον οδηγεί -μαζί με τους ομοίους του- στην αιώνια απώλεια.

Ας το λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του, διότι ο Θεός δεν εμπαίζεται.

 
Γιώργος Οικονομίδης
“Σπορέας”
 
 
Για περισσότερες Αντιπαραθέσεις
Δείτε την Κατηγορία μας:
 
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ
 
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “Ψυχές σέ πλήρη αναβρασμό πού ξεσπούν στήν αλήθεια (Νίκος Κωνσταντίνου).”
  1. Αγαπητέ αδελφέ Γιώργο,
    Ο Θεός ευλογεί το έργο σου γι αυτό και υπάρχει τόση υβρεολογία κατά, όχι του προσώπου σου, αλλά κατά της αλήθειας της Αγίας Γραφής και του ευαγγελίου της χάρης του Σωτήρα μας Χριστού. Μη ξεχνάς ότι και τον Κύριό μας “πλάνο” τον αποκάλεσαν. Αν λοιπόν μίσησαν και δίωξαν τον Κύριο, πόσο μάλλον τους δικούς Του!
    Αυτοί που σε βρίζουν το κάνουν απλά επειδή δεν έχουν επιχειρήματα. Το ισχυρότερο επιχείρημα, κυρίως των Καθολικών (ιδιαίτερα στο παρελθόν) αλλά και κάποιων Ορθοδόξων, είναι ο διωγμός κατά των ετερόδοξων.
    ΄Οσον αφορά τη Eurovision, θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς μας φίλους ότι ευσεβείς ορθόδοξοι εδώ στην Ελλάδα επικρίνουν απερίφραστα τέτοιες εκδηλώσεις.
    Με εκτίμηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.