ΓΝΩΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

οι οποίοι απαίτησαν “δια ροπάλου” την δημοσίευσή τους, όπου και τις μεταφέρουμε από την παλαιά Ιστοσελίδα μας… εάν έχετε την υπομονή να τις διαβάσετε.

 

Παρακάτω ακολουθεί αλληλογραφία προς τον “Σπορέα” με θρησκευόμενους ανθρώπους, που σε κάποιους από αυτούς, το μένος και ο αναβρασμός της ψυχής τους είναι εμφανής.

Όσο εξακολουθεί αυτή η αντίδραση άλλο τόσο είμαστε υποχρεωμένοι να επιμείνουμε να δίνουμε τά φώτα τής αλήθειας σε αντίθεση με την αντίσταση τού διαβόλου και τών… οργάνων του.

 

 

NAME: george fotiadis
mail: yorfotiadis@yahoo.gr 
ate: Friday, 14. December 2007
Time: 02:02:57 AM
 

είσαι ένα προτεσταντικό δαιμόνιο, που χαίρεσαι να παίζεις με την ορθοδοξία. ο σατανάς ψευδοδιδάσκαλε της πλάκας, σε έπιασε για τα καλά, ελεεινό απόβρασμα του διχασμού. όσο και να χτυπιέσαι, η σελίδα σου είναι αντι-χριστιανική, βλάσφημο ελληνο-ποντιακό-αυστραλιάκι. δεν ντρέπεσαι;

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ευχαριστώ Ορθόδοξε φίλε.

Λέγεσαι Φωτιάδης…, άραγε δεν είσαι Πόντιος και προσβάλεις υβριστικά την ποντιακή μου καταγωγή; Για τα άλλα “επίθετα” αδιαφορώ, ξέρω το ΟΡΘΟΔΟΞΟ λεξιλόγιο.

Ο Θεός να σε ελεήσει.

 

Σημ: Μετά την δημοσίευση της παραπάνω επιστολής, ο “Σπορέας” δέχτηκε και τα απομεινάρια του εν λόγω “κυρίου”, όπου προδίδουν και την ψυχοπάθεια του ατόμου. Δεν αξίζει να ασχολούμαι με το άτομο αυτό, και την παρέα του, αλλά εάν δεν δημοσιεύω τις επιστολές τους με κατηγορούν για δειλία, και όταν τις δημοσιεύω με απειλούν για να τις αποσύρω.

Την δημοσίευση της επιστολής την κάνω για να φανεί η πνευματική και ψυχική κατάσταση των ανθρώπων αυτών που καυχώνται ότι είναι… Ορθόδοξοι.

“Απολαύστε” την, λοιπόν.

 

NAME: george fotiadis
mail: yorfotiadis@yahoo.gr
Date: Wednesday, 19. December 2007
Time: 03:31:00 AM
 

Τούρκοι και πόντιοι είστε το ίδιο. Μία σκατοφάρα!!!! Μην μας το παίζεις έλληνας της Αυστραλίας. Hadi git yalanci yunan!!! Καλά δεν το είπα στην γλώσα σας;

Πως οι Πόντιοι, μία εκχριστιανισμένη φυλή Λαζών με επιμιξίες Αρμενίων, Σελτζούκων, Κούρδων και Γεωργιανών, διεκδικούν αδέξια τα πρωτεία του καθαρόαιμου Ελληνισμού και της απόλυτης ελληνοφροσύνης!!!!! Μύθος η δήθεν Ελληνικότητα των Λαζών “Ποντίων”.

Αμφισβητείται η Ποντιακή γενοκτονία. Γιά πρώτη φορά στο φως ολόκληρη η ιστορική αλήθεια . Το πρόβλημα της Ποντιακής μειονότητας στην Ελλάδα. Η φυλετικΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΠοντΙων-ΛΑΖΩΝ.ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ.

Unveiling Lazian origin of Pontians. YALANCI PONTOS – ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΝΤΟΣ. “Οι Αχαιοί του Πόντου, αποξενωθέντες του ελληνισμού από αιώνων, βαρβάρων συμπάντων αγριότατοι εγένοντο» Διονύσιος Αλικαρνασσεύς: Ιστορικός 1ου αι. μΧ, Ρωμ. Α 89, Α “Ο”Ο

Πόντος ήταν πάλαι ποτέ μέρος του Περσικού κράτους, έπειτα δε κατέστη βασίλειον υποτελές τοις Πέρσαις” Κων/νος Παπαρηγόπουλος: Παγκόσμιος Ιστορία τομ. Ε΄ έκδ.1959, σελ.120

“Την εποχή του Ξενοφώντος και του Στράβωνα οι περιοχές νότια της παραλίας του Πόντου κατοικούντο από βαρβαρικές φυλές” Διεθνής Εγκυκλοπαίδεια, Καναδάς, έκδ.1967, τομ.14, σελ. 509

“Στην Τραπεζούντα το 1075 οι φεουδάρχες της περιοχής αυτής του Πόντου, σήκωσαν κεφάλι κατά του Βυζαντίου και σχημάτισαν ανεξάρτητο κρατίδιο κάτω από το σσκήπτρο της Αρμενικής οικογένειας των Γαβράδων” Γιάννης Κορδάτος: Ακμή και παρακμή του Βυζαντίου, έκδ. 1953, σελ.230.

ΤελικΑ ποιοΙ διΕπραξαν ωμΟτητες, Οι ΤοΥρκοι Η ΜΗΠΩΣ οι ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΛΑΖΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟντιοι; Με μία πράξη εσχάτης προδοσίας οι χριστιανοί Λαζοί του Πόντου σε πλήρη αντίθεση με τους ομοεθνείς τους Μουσουλμάνους Λαζούς, συμπαρατάχθηκαν το 1916 με τον Ρώσσο εισβολέα, υπονομεύοντας την ακεραιότητα της πατρίδας τους που επί 450 χρόνια υπήρξε η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Με την παρότρυνση της Χριστιανικής Εκκλησίας και του “Οικουμενικού” Πατραρχείου, Λαζοπόντιοι συμμορίτες χτύπησαν τα νώτα του αμυνόμενου Τουρκικού στρατού συντελώντας στην ήττα από τους Τσαρικούς εισβολείς και τον αφανισμό 100.000 Τούρκων στρατιωτών. Ταυτόχρονα ανέπτυξαν τρομοκρατική δράση κατά των Μουσουλμάνωνι Λαζών της περιοχής με αποτέλεσμα ένα φοβερό λουτρό αίματος στην γεωστρατηγικά ευαίσθητη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Λυπάμαι για την Σοφία αυτή την στιγμή, που δεν συμφωνεί μαζί μου, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. ίσως η αλήθεια για τους προτεστάντες πόντιους και όχι για τους καθαρούς ορθοδόξους.

Βγάλε το όνομά μου, από την ιστοσελίδα σου, γιατί θα σε στείλω εγώ και η ΟΟΔΕ στο Λαζιστάν!!!!!

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ευχαριστώ τόν Γιώργο Φωτιάδη διότι έδειξε τόν κρυφό του ψυχικό κόσμο.
Ένας κόσμος γεμάτος μίσος, ειρωνία, απέχθεια, και πολύ δαιμονισμό…! Κατά τ’ άλλα ορθόδοξος ο φίλος Γιώργος Φωτιάδης.
 
Σημ: Μετέφερα τήν αλληλογραφία αυτή από τήν παλαιά μας Ιστοσελίδα για να θυμίζει στόν φίλο μας την σατανική του μορφή.
 
 
Γιώργος Οικονομίδης
“Σπορέας”
 
 
Για περισσότερες Αντιπαραθέσεις
Δείτε την Κατηγορία μας:
 
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “Ψυχές σέ πλήρη αναβρασμό πού ξεσπούν στήν αλήθεια (ο Γιώργος Φωτιάδης)”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.