Αγαπητοί μου,

John BaltatzisΣυνθήκες ανεξάρτητες της θελήσεώς μου με ανάγκασαν να διακόψω την αποστολή των πνευματικών μηνυμάτων μου επί ορισμένους μήνες. Θεού θέλοντος, ελπίζω να συνεχίσω προσεχώς την αποστολήν νέων μηνυμάτων στα πλαίσια μιάς νέας πολύ ενδιαφερούσης πνευματικής σειράς την οποία προετοίμασα κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσης διακοπής. Δεν είμαι, δυστυχώς σε θέση να προσδιορίσω επακριβώς την έναρξη της αποστολής των νέων μηνυμάτων μου. Πάντως, ελπίζω ότι είναι θέμα των προσεχών δύο ή τριών μηνών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αναγκαστικής διακοπής, έλαβαν χώραν oρισμένες σημαντικές αλλαγές στα sites, τα οποία δημοσίευαν τις πνευματικές μου μελέτες και τα πνευματικά βιβλία της συζύγου μου Ξένιας. Συγκεκριμένα, το site https://sporeas.gr/ διέκοψε τη λειτουργία του, προκειμένου να το επαναλειτουργήσει ως http://www.sporeas.tv/. (OK τώρα αλλά όπως πριν https://sporeas.gr/).

Εξ άλλου, το site http://www.zontanonero.gr/ τροποποιήθηκε σημαντικώς και περιέλαβε εκτός από την αναγνωσμένη εκ μέρους μου Αγία Γραφή σε μορφή CD MP3 ή DVD slide show/diaporama και όλες τις πνευματικές μου μελέτες ως και τα πνευματικά βιβλία της συζύγου μου. Η όλη εργασία αυτού του site παρουσιάζει σημαντικότατες βελτιώσεις λειτουργίας.

Το site http://www.nikites.eu/ συνεχίζει κανονικά το έργον του!

Τέλος, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι, προσφάτως δημιουργήθηκε ένα νέο site υπό το τίτλον http://www.kolophon.org/. Σε αυτό το site τα υπεύθυνα πρόσωπα συμπεριέλαβαν – εξ ιδίας αυτών πρωτοβουλίας – όλα τα πνευματικά μας έργα (τις μελέτες μου και τα βιβλία της συζύγου μου). Η εμφάνιση όλων όσων έχουν περιλάβει είναι πολύ εντυπωσιακή αλλά περιέχει ορισμένες ατέλειες παρουσιάσεως των πνευματικών μελετών μου.

Έκρινα λοιπόν σκόπιμον να σας αναφέρω αυτές τις αλλαγές προς διευκόλυνση των αναγνωστών μας. Εύχομαι ο Θεός Σωτήρας μας να τα χρησιμοποιήσει για τη σωτηρίαν πολυτίμων ψυχών και την αναζωπύρωση των πιστών.

Τέλος, σας πληροφορώ ότι λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες χρήσεως σας παρέχονται μέσω των δύο συνημμένων ανακοινώσεων στην Αγγλικήν, Γαλλικήν και Ελληνικήν.

 

Ιωάννης ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ

baltatzis@skynet.be

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.