09 Οκτωβρίου 2011
του Γιώργου Οικονομίδη

 

Στην χώρα της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, και την στιγμή που η χώρα αυτή, που ακούει στο όνομα Ελλάδα, χάνεται και υποδουλώνεται στα οικονομικά συμφέροντα των απατεώνων, εξακολουθεί να υπάρχει ο σκοταδισμός και το καθεστώς των μουσουλμανικών κρατών. Στο Ιράν και αλλού, σε εκτελούν, στην σκοταδιστική Ελλάδα με το παπαδαριό να την κυβερνά, σε φυλακίζουν και σε κατακρεουργούν οικονομικά. Ο θρησκευτικός φανατισμός –και ο φόβος των δεσποτάδων μήπως χάσουν την βυζαντινή τους χλιδή- εξακολουθεί να κρατά την Ελλάδα στο πνευματικό σκότος, και τη συνεργεία του (ανήθικου και παράνομου) νόμου, στέλνει στην «πυρά» όσους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ τολμούν να διδάξουν το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Αυτό θα δούμε στο εν λόγω άρθρο μας.

Το έτος 2006, ο Εμμανουήλ Δαμαβολίτης, από την Κρήτη και Χριστιανός της Πεντηκοστιανής Εκκλησίας, μοιράστηκε το Ευαγγέλιο με κάποιον άντρα. Στην χώρα του θρησκευτικού σκοταδισμού επόμενο ήταν να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια, και την περασμένη εβδομάδα το Εφετείο Ρεθύμνου στην Κρήτη, καταδίκασε τον Εμμανουήλ Δαμαβολίτη σε τέσσερις (4) μήνες φυλακή για παραβίαση του νόμου περί προσηλυτισμού, και πρόστιμο €840 ευρώ. Η είδηση έπαιξε μόνο στα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, διότι τα Ελληνικά ΜΜΕ μάλλον από ντροπή(;) και κατ’ εξακολούθησιν σκοταδισμό, έθαψαν την είδηση.

 Ο δικηγόρος του Εμμανουήλ Δαμαβολίτη, δήλωσε ότι «η απόφαση αυτή δείχνει ότι δεν υπάρχει θρησκευτική ελευθερία και ελευθερία του λόγου για τους Χριστιανούς που δεν ανήκουν στην εκκλησία του κράτους».

Υπενθυμίζουμε δέ, ότι, η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας και προστατεύεται από τους νόμους της χώρας. Ποιούς νόμους όμως; Τον νόμο του δικτάτορα Μεταξά περί προσηλυτισμού;

“Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή ημέρα για την θρησκευτική ελευθερία στην Ελλάδα. Η απόφαση του δικαστηρίου ενισχύει την πεποίθηση ότι η θρησκευτική ελευθερία και η ελευθερία του λόγου δεν υπάρχουν στην Ελλάδα για ευαγγελικούς χριστιανούς», δήλωσε ο Βασίλειος Τσίρμπας, δικηγόρος για τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα.

Η υπόθεση μπορεί να φτάσει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, όπου και πάλι θα καταδικαστεί η Ελλάδα για σκοταδισμό και στέρηση της ελευθερίας του λόγου. Τό ίδιο έγινε και με την πρώτη ατομική προσφυγή κατά της Ελλάδας στο Δικαστήριο του Στρασβούργου το 1991 με την υπόθεση της καταδίκης για «προσηλυτισμό» στην Κρήτη του Μάρτυρα του Ιεχωβά κ. Κοκκινάκη, και από τότε μέχρι και σήμερα, έχουμε εκατοντάδες άλλες προσφυγές. Η Κρήτη καθώς φαίνεται έχασε την λεβεντιά της και οι δικαστές της καταντροπιάζουν με τις αντίχριστες αποφάσεις τους την ίδια την Ελλάδα η οποία αναγκάζεται να πληρώνει πρόστιμα πολλών εκατομμυρίων για καταπάτηση της θρησκευτικής ελευθερίας. Και τις αποφάσεις τους αυτές, οι δικαστές τις βασίζουν στον… νόμο του δικτάτορα Μεταξά!!!

Η εφημερίδα του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου, έγραψε άρθρο με τίτλο: «Η Εκκλησία της Ελλάδος διεξάγει ιερό πόλεμο εναντίον των αιρετικών».

Το περιοδικό «Human rights without frontiers» ισχυρίστηκε ότι στη χώρα μας (καημένη Ελλάδα) κυριαρχεί θρησκευτική μισαλλοδοξία και διακρίσεις!

Αξίζει να θυμηθούμε πάλι το περιβόητο άρθρο της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), που συντάχθηκε στις 19.1.1993 και χαρακτήριζε ακέραιους έλληνες μόνο τους Ορθόδοξους, ενώ όλους τους άλλους τους χαρακτήριζε με μειωμένη εθνική συνείδηση. Το σκοταδιστικό του κείμενο, γραμμένο από έναν ορθόδοξο (αθεολόγητο) θεολόγο, σχεδίαζε να φακελώσουν τους πολίτες για τις θρησκευτικές τους αντιλήψεις, και να ληφθούν αυστηρά μέτρα εναντίον των μη ορθοδόξων χριστιανών.

Με τέτοιον θρησκευτικό σκοταδισμό και μισαλλοδοξία, πώς να μή υποφέρει η Ελλάδα μας; Και να σκεφθεί κανείς ότι πρίν από λίγες ημέρες διοργανώθηκε και παγκόσμια προσευχή Χριστιανών μή Ορθοδόξων για… την σωτηρία της Ελλάδος!!!

Τελικά, «αυτή η χώρα δέν σώζεται με τίποτα άμα λάχει να πούμε», όπως έλεγε και ο γνωστός μας κωμικός Χάρυ Κλύνν. Είχε μήπως άδικο;

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ!!!”
  1. […] ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ… ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!!!   ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ!!!         ΠΑΡΑΚΑΛΩ: Αναδημοσιεύστε καί διαδώστε τό […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.