Από: mpalzak@mail.gr

Ημ/νία: Mon, 17 Jan 2005 22:22:44 EEST

 

ΗΜΟΥΝΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.

ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΣΩΤΗ, ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑ, ΓΕΥΟΜΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ. ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΛΙΨΗ.

ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ, ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ, ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ, ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑ. ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ,ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.

ΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΑ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΝΑΙ, Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΧΕΡΙΑ!

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩΚΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

ΕΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!

Μιχάλης Θεοδωρίδης

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.