γράφει ο Γιώργος Οικονομίδης

 

Μια νέα Νομοθεσία έρχεται να “ταράξει τα νερά” στην Ολλανδία. Μια πλήρη ελευθερία στον έρωτα αναβιώνει. Στην παιδική πορνεία θα λέγαμε καλύτερα, αφού η νέα Νομοθεσία επιτρέπει το sex από τα 12.

Τα παιδιά είναι ελεύθερα, αν το θέλουν, να έχουν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις, καθώς και άν το επιθυμούν, ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Ήρθε λοιπόν η εποχή της παιδικής “Λολίτας”; Ο κόσμος επαναστάτησε στην ιδέα αυτής της σεξουαλικής επανάστασης των παιδιών.

Οι Ολλανδοί όμως λένε ότι, ο κόσμος μας παρεξήγησε, δέν καταλαβαίνει, έχει μείνει πίσω ο κόσμος. Εκείνο που έχει σημασία, είναι ότι οι γονείς θα μπορούν, αν θέλουν, να απαγορεύουν στα παιδιά τους τις σεξουαλικές σχέσεις. Φυσικά τα παιδιά δεν θα χρειάζονται άδεια από τους γονείς τους να κάνουν έρωτα.

Ένα νέο κτύπημα για την ανθρωπότητα του 20ου αιώνα, όπου έκανε την εμφάνιση του και το γνωστό πια AIDS. Φαντασθείτε τι έχει να γίνει με αυτή την σαρκικότητα, που πρόκειται να γίνει καθημερινή απασχόληση στον καθένα που γίνεται 12 χρόνων, και θα νοιώθει πλέον ελεύθερος σε όλα, αφού ο νόμος τον προστατεύει και τον “ωθεί” στην κρεβατοκάμαρα, δίχως φόβο, και με πολύ… πάθος. Όσο και αν διαμαρτύρονται κάποιοι, αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει.

Ο Θεός μόνο ξέρει που θα καταλήξουμε, και αν το βροντοφωνάζει μέσα στις Γραφές, ο άνθρωπος “αγρόν ηγόρασε”, έπαθε οξεία κώφωση, τυφλώθηκε και δέν βλέπει την αμαρτία που τον τυλίγει.

Χαράς ευαγγέλια όμως αυτό το Νομοσχέδιο για τους διεστραμμένους και ανώμαλους, που δια νόμου θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους στα μικρά παιδιά. Τι να πούμε για την κινηματογραφική παιδική πορνεία; Θα οργιάσει η οθόνη. Μη πει κανείς ότι οι Ολλανδοί εξελίχθηκαν, γιατί αυτό δεν στέκει για “νορμάλ” ανθρώπους.

Στις πιο πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, το όριο ηλικίας για τον έρωτα είναι υψηλότερο.

Στην Πορτογαλία από 18 ετών.

Ιταλία από 14, για συναινούντες εφήβους και τα 18 αν ο άλλος παρτενέρ είναι ενήλικος.

Δανία στα 15.

Βέλγιο στα 16, με άδεια των γονέων(!!!).

Γερμανία (ενωμένη πλέον) στα 14.

Βρετανία στα 16.

Γαλλία (περίεργος νόμος) τα κορίτσια με άδεια των γονιών αρχίζουν στα 15, ενώ τα αγόρια στα 18.

Η Ελλάδα επιτρέπει τον έρωτα στα 15.

Ιρλανδία στα 17.

Λουξεμβούργο στα 16.

Στην Ισπανία ποικίλλει ανάλογα με τις περιστάσεις (!!!).

Αλήθεια, πού βαδίζουμε, στην ζωή ή στον θάνατο; Εγώ το ξέρω… ΕΣΕΙΣ;

Ο πνευματικός άνθρωπος (έτσι τον έκανε ο Δημιουργός), γίνεται ολότελα σαρκικός, και σε λίγο δεν θα διαφέρει καθόλου από τα ζώα. Ας προστατεύσουμε λοιπόν τα παιδιά μας από την πορνεία, διότι η “Λολίτα” βρίσκεται επί των θυρών, και μάλιστα… δια νόμου.

==============

 

Γιώργος Οικονομίδης

sporeas.gr

 

Σημ: Το άρθρο αυτό το έγραψα στις 14 Δεκέμβρη 1990 στην εφημερίδα “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” της Κατερίνης, και το αναδημοσίευσε η “Εορδαΐκή” της Πτολεμαΐδας, στις 10 Ιανουαρίου 1991. Από τότε μέχρι σήμερα, 2013, φανταστείτε τί εξελίξεις έχουμε για τον κατήφορο της σατανοκρατούμενης κοινωνίας μας.

Επειδή σήμερα το να μεγαλώνεις παιδιά είναι… επιστήμη, η σωστή κίνηση είναι να ζητήσουμε την οδηγία του Θεού, και με την προσευχή να τα φυλάξει από τον εχθρό της ψυχής μας, τον διάβολο και από κάθε… “Ολλανδική” Νομοθεσία.

 

 

Διαβάστε επίσης σχετικά:

Ποτέ ξανά δεν θα παραπονεθώ για τα παιδιά μου…!!!

ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

 
 
 

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.