Φίλοι και αδελφοί, επισκέπτες του “sporeas.gr σας καλωσορίζω στην

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΒΙΒΛΙΚΩΝ  ΑΡΧΩΝ

και σας εύχομαι ευλογημένη διαδρομή ανάμεσα στις σελίδες μας. Το μόνο κίνητρο στην δημιουργία του “sporeas.gr”, είναι πρώτα η αγάπη στον Θεό, και μετά στον συνάνθρωπο μας. Έτσι ενώνουμε την φωνή μας με τόσες άλλες που τολμούν να λένε την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος.

Η προσπάθεια του “sporeas.gr” είναι ένας “λίθος” στο οικοδόμημα του Χριστού που λέγεται Εκκλησία. 

Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να εκπληρώσει τον σκοπό της, δηλαδή ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, και την σωστή ανταλλαγή απόψεων για να μάθουμε την αλήθεια του Θεού, διδάσκοντες και διδασκόμενοι.

 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο εκδότης του ΣΠΟΡΕΑ

Γιώργος Οικονομίδης

 Ο “Σπορέας”, ίσως χρησιμοποιεί «σκληρή», δηλαδή υγιαίνουσα γλώσσα στα κείμενα του, αλλά αυτό που η Βίβλος καυτηριάζει, ο “Σπορέας” δεν ξέρει να το γαργαλάει, διότι:

“Η υγιαίνουσα γλώσσα είναι δένδρον ζωής”

(Παροιμίες: ιε΄4)

 

Η όλη προσπάθειά μου για να έχετε στον υπολογιστή σας την ποικίλη αρθρογραφία μας, γίνεται στο παρακάτω Studio” ησυχαστήριο μου.

my_office3

my_office1

my_office2

my_office4

 

Με βαθύτατη εκτίμηση και αγάπη εν Χριστώ

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.gr 

www.sporeas.tv

 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.