Book

[Παραεκκλησιαστική Ρωμαιοκαθολική Οργάνωση]

Ένα αξιόλογο βιβλίο, από τις «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΟΣ», του γνωστού συγγραφέα Δρ. Γεώργιου Μουστάκη, όπου και αξίζει να το έχετε στην βιβλιοθήκη σας μελετώντας το.Ο γνωστός συγγραφέας καταγγέλλει τις παρα-εκκλησιαστικές οργανώσεις στην Ελλάδα, και το έργο του αυτό ελευθέρωσε πολλούς αναγνώστες από τον σκοταδισμό και την απατηλή θρησκεία. Σε δύο από τις σελίδες του βιβλίου, ο κ. Μουστάκης αναφέρεται και στις Ιντερνετικές ορθόδοξες σέχτες, όπου και κατακεραυνώνει μεταξύ άλλων και τους γνωστούς μας –συκοφάντες και πολέμιους του «Σπορέα»– «ΟΟΔΕ» και «Αντιαιρετικό Εγκόλπιο», την πρώτη να την αποκαλεί «ψευδο-ορθόδοξη Ιστοσελίδα» ενώ την δεύτερη «ορθόδοξη σέχτα», όπου και οι φωτοτυπημένες σελίδες που ακολουθούν.

 OPUS DEI

Με 256 ευκολοδιάβαστες σελίδες και με σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Οι πρώτες 16 σελίδες του Βιβλίου ΕΔΩ

************

«Τα γεγονότα της Αθωνίτικης Βατοπεδινής ειδωλολατρικής απληστίας με δικαίωσαν και θα με δικαιώνουν πλήρως. Πάρα πολλοί μου φωνάζουν όχι τρείς, αλλά δεκατρείς μηνύσεις να φας «αλήθειας ένεκα», όμως και μία μεγάλη μερίδα θρησκόληπτων με χαρακτηρίζει ως ιεροκατήγορο. Σ΄αυτούς απαντώ: Εφ΄ όσον στην αγωνιστική ζωή μου πασχίζω να μιμηθώ Χριστόν Ιησούν «εν παντί», τον μιμούμαι και στις 17 ιεροκατηγορίες του (Βλ. Ματθαίος) και θέλω τώρα και πάντα να είμαι στο πλευρό των μεγάλων αγνών ιεροκατηγόρων της ιστορίας: Παύλου, Χρυσοστόμου, Υπατίας φιλοσόφου και μάρτυρος και του μαθητή της Συνέσιου Πτολεμαϊδος, Ισιδώρου Πηλουσιώτου, Μάξιμου Ομολογητή, Μ. Λουθήρου, Σαβοναρόλα, Κ. Αιτωλού, Α. Μακράκη, Κίρκεργκααντ, Μπερντιάγεφ, Ντοστογιέφσκι, Τολστόϊ, Σβάϊτσερ, και δίπλα στον ανεπανάληπτο Ν. Καζαντζάκη.» (Δρ. Γεώργιος Μουστάκης, καθηγητής Θεολογίας-Κοινωνιολογίας).

************

Παραγγελίες: Εκδόσεις, ΟΡΟΣ

Οδυσσέως 11,

104 36 ΑΘΗΝΑ

ή

Τ.Θ. 30630

ΑΘΗΝΑ 10033

Τηλ: 210 5227206

Κιν: 6932 511 400

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.