του Γιώργου Οικονομίδη

 

Ο Joseph Cony είναι ένας άνθρωπος με λεγεώνα δαιμονίων μέσα του.

Η βία, οι απαγωγές ανηλίκων, οι βιασμοί νεαρών γυναικών, οι δολοφονίες και κάθε είδους κτηνωδία από στρατιώτες αντάρτες του Joseph Cony, επικρατεί στην Ουγκάντα της Αφρικής….

Χριστιανοί της χώρας αυτής (πρώην αληθινοί στρατιώτες του Joseph Κόνυ που απήχθησαν σε νεαρή ηλικία -αγόρια και κορίτσια-), βρέθηκαν με την ομάδα “Restore Tour, Child Soldier No More” να παρουσιάζουν θεατρικά την όλη κατάσταση της κτηνωδίας των στρατιωτών του Cony, όπου και με την κάμερα του “sporeas.tv” καλύψαμε την παράσταση αυτή, την υποτιτλίσαμε στα Ελληνικά και σας την προσφέρουμε στους δέκτες σας.

Τό βίντεο μας έχει διάρκεια 1’13 λεπτά περίπου.

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.