Η Ιστοσελίδα σας στάζει “ευσεβές” μίσος.

Ερωτήσεις αναγνωστών και οι απαντήσεις μας.

 

NAME: Σπύρος

COUNTRY: Ελλάδα

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αδελφοί μου χαίρετε και υγιαίνετε. Δεν είμαι φανατικός οπαδός οποιασδήποτε ομολογίας. Είμαι ένας ουτιδανός, αμαρτωλός και ανάξιος και προσπαθώ να ακολουθώ τον Θεό και Σωτήρα μου Ιησού Χριστό. Αδελφοί μου, το site σας στάζει ‘ευσεβές’ ΜΙΣΟΣ. Σκοπός σας δεν φαίνεται να είναι η σωτηρία των ψυχών σας και των ψυχών των συνανθρώπων σας, αλλά η εξύβριση και ο εξεφτελισμός των ορθόδοξων κληρικών. Νομίζεται ότι έτσι εκπέμπεται χριστιανική αγάπη; Νομίζεται ότι έτ σι ελκύετε αναγνώστες; Προσεύχομαι και παρακαλώ τον Κύριο Ιησού να λυπηθεί κι εμένα κι εσάς.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητέ Σπύρο,

Σέβομαι την άποψη σου και σ’ ευχαριστώ που μπήκες στόν κόπο να την μοιραστείς μαζί μας. Το ζητούμενο όμως δέν είναι αγαπητέ μου η εκ’ μέρους μας «εξύβριση και ο εξευτελισμός των ορθόδοξων κληρικών» όπως μας κατηγορείς, (αυτοί εξυβρίζονται από μόνοι τους με τα έργα τους), αλλά η «εξύβριση και ο εξευτελισμός του Λόγου του Θεού και τών Αγίων Αποστόλων του Ιησού Χριστού εξ’ αιτίας (κάποιας μερίδας) των ορθόδοξων κληρικών».

Τί εννοώ;

Απ’ ότι παρατήρησες (εάν το παρατήρησες), καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα κάποιων παπάδων, που είτε είναι «παπαδιές» , είτε παιδεραστές, είτε κλέπτες, είτε πόρνοι, είτε ψεύτες και απατεώνες (βλέπε “άγιο” φώς)… και δέν συμμαζεύεται. Η απατηλή θρησκεία, η οποία αντιστρατεύεται τόν Λόγο του Θεού, αποτέλεσμα έχει αυτά τα παραπάνω και πολύ περισσότερα.

Οι παπάδες που σημειωτέον είναι ξένοι και παρείσακτοι ώς πρός τό Βιβλικό πολίτευμα αξιώνουν ότι είναι «διάδοχοι των Αποστόλων», και κατά συνέπεια γαλούχησαν αυτόν τόν δύσμοιρο ελληνικό λαό με αυτή τήν άποψη. Είναι το λιγότερο βλασφημία αυτός ο ισχυρισμός (φαντάσου Απόστολο Χριστού κλέφτη, πόρνο, “τοιούτο” κ.λ.π) και επόμενο είναι ότι δέν θα ασχολούμασταν μαζί τους εάν δέν υποστήριζαν την -βλάσφημη για τόν Θεό- Αποστολική διαδοχή.

Ετύφλωσαν την διάνοια και την ψυχή του «ευσεβούς και Χριστεπώνυμου πληρώματός» τους, και δεσπόζουν στίς συνειδήσεις τους με τό ευτελές πρόσχημα της Αποστολικής διαδοχής, με συνέπεια να κάνουν ότι θέλουν δίχως να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Λογαριάζουν όμως «δίχως τόν Ξενοδόχο», διότι ο Θεός δέν εμπαίζεται. Αυτοί είναι φίλε μας που δέν ενδιαφέρονται για την σωτηρία των ψυχών και όχι εμείς.

Πώς μπορεί φίλε μου κάποιος σώφρων Χριστιανός να ανεχθεί και να εκκολάπτει αυτή την παπαδική κατάντια;

Πώς μπορεί φίλε μου κάποιος σώφρων Χριστιανός να υποστηρίξει ότι στόν «Σπορέα» προβαίνουμε στην «εξύβριση και στον εξευτελισμό των ορθόδοξων κληρικών»; Εφ’ όσον λέμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, δίχως ανυπόστατες κατηγορίες, πώς μπορείς και υποστηρίζεις φίλε μας Σπύρο ότι στάζουμε ένα «ευσεβές» ΜΙΣΟΣ; Το μίσος φίλε στάζει στό ψεύδος και όχι στήν αλήθεια, την οποίαν προβάλουμε επί σειρά ετών στον «ΣΠΟΡΕΑ» και ουδέποτε ετόλμησε κάποιος θιγόμενος παπάς να φέρει τις αντιρρήσεις του, παρά μόνον οι “διαμαρτυρίες” προέρχονται από υποχείρια και εθελοτυφλούντες οπαδούς των παπάδων και μόνο.

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός όταν έλεγε τους τότε θρησκευόμενους «γεννήματα εχιδνών» (κοινώς φίδια φαρμακερά), «υποκριτές», «παιδιά του διαβόλου» (πατέρα σας έχετε τόν διάβολο), και τόσα άλλα, δέν έσταζε «ευσεβές» ΜΙΣΟΣ, αλλά τούς έλεγε τήν αλήθεια, διότι, όχι μόνον έβλεπε αλλά και γνώριζε την καρδιά του καθενός τους… καθώς και την δική μας. Εμείς εδώ δέν γνωρίζουμε την καρδιά του κάθε παπά (αυτήν ο Θεός την γνωρίζει) όμως τουλάχιστον βλέπουμε το φαινόμενο και σ’ αυτό μένουμε καυτηριάζοντας ότι ξένο και παρείσακτο εισχώρησαν οι παπάδες με την θρησκεία τους μέσα στην Αγία Γραφή, βαπτίζοντας «Ιερά Παράδοση» τήν όποια αντιβιβλική τους ύπαρξη.

Κεφάλαιο δέ τούτων, δέν είναι ότι «η Ιστοσελίδα μας στάζει “ευσεβές” ΜΙΣΟΣ», αλλά ότι στον sporeas.gr λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους… δίχως περιστροφές.

Τέλος, επειδή υπάρχει πληθώρα Ελληνικών Χριστιανικών Ιστοσελίδων που μπορεί κάποιος να διαβάσει για την σωτηρία της ψυχής του (κάτι το οποίο «δέν είναι σκοπός μας»(;!) όπως μας κατηγορείς), δέν νομίζεις φίλε μας αγαπητέ ότι θα πρέπει επιτέλους να υπάρξει και αυτό το Site που να μπορεί να κτυπά «το καρφί στό πέταλο» δίχως να φοβάται οποιονδήποτε παπά και δεσπότη με την βυζαντινή και αντιβιβλική μαγκούρα του, παρά μόνον τόν Άγιο Θεό;

Ότι η Βίβλος, αγαπητέ μου, καυτηριάζει, στόν «ΣΠΟΡΕΑ» δέν μπορούμε να το γαργαλάμε.

 
Ευχαριστώ για την επικοινωνία.
 
Με αγάπη Χριστού
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
 
 
Για περισσότερες Ερωτήσεις και Απαντήσεις
Δείτε την Κατηγορία μας:
 
ΡΩΤΑΤΕ καί ΑΠΑΝΤΑΜΕ
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

One Response to Η Ιστοσελίδα σας στάζει “ευσεβές” μίσος.