Τα σίδερα της φυλακής είναι…(;) για τους παπάδες !!!

 
27 Ιανουαρίου 2009
του Γιώργου Οικονομίδη
 
 

Υπεράνω πάσης υποψίας ήσαν οι συλληφθέντες του κυκλώματος σκληρής παιδικής πορνογραφίας, που χάριν των συντονισμένων προσπαθειών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.

Ανάμεσα σε γιατρούς, πολιτικούς μηχανικούς, επιχειρηματίες και άλλους, βρίσκεται και ο “άγιος διάδοχος” των Αποστόλων(sic) Αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης, 44 ετών, κάτοικος Πειραιά, όπου και λειτουργεί στην εκκλησία Άγιος Δημήτριος του Τσεραμιού Σπάρτης. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

 

“Ευτυχώς” και πάλι δικαιώνομαι.

Λυπάμαι για το… ευτυχώς, αλλά έτσι είναι, διότι έχουν βάση τα όσα γράφω. Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη, και ας προσπαθούν κάποιοι τυφλοί και μωροί να αποδώσουν κάτι τέτοια αναθέματα σε μεμονωμένα κρούσματα. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να καταλάβει επιτέλους το ορθόδοξο χριστεπώνυμο πλήρωμα, ότι, το ιερατείο που σφετερίζεται τα υπουργήματα του Ιησού Χριστού, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, διότι οι περισσότεροι είναι βουτηγμένοι μέσα στον βούρκο της αμαρτίας, ούτε και έχουν κάποια -έστω και μηδαμινή- σχέση με τους άγιους μαθητές του Χριστού.

 

“Πιστεύω εις έναν… αμαρτωλό, πατέρα παιδοκράτορα…”

Ο Αρχιμανδρίτης της Ορθοδόξου εκκλησίας, θεωρείται από την Ορθόδοξη εκκλησία ως ένας άγιος “διάδοχος” των Αποστόλων, και οι ορθόδοξοι πιστοί τον προσκυνούν, εξομολογούνται σ’ αυτόν, επικαλούνται τις μεσιτείες του προς τον Θεό, έτσι για να ησυχάσουν την συνείδηση τους ότι έκαναν το θρησκευτικό τους χρέος, και για να μπορούν έπειτα “ανενόχλητοι” να εξακολουθούν στην αμαρτία. Αυτός ο ψευδοδιάδοχος των Αποστόλων, όμως, παράλληλα με τις λειτουργίες του… στα είδωλα, διακινούσε και σκληρό πορνογραφικό υλικό από το διαδίκτυο, με παιδιά έως και 14 ετών, ενώ η σκληρότητα της σατανικής του ψυχής δεν τον έλεγξε στην θέα σκληρού βιασμού παιδιών 3 ετών αλλά και βρεφών μόλις 6 μηνών, που βρέθηκε στην εν λόγω διακίνηση.

Ως συνήθως, η επικρατούσα κρατική ορθόδοξη εκκλησία θα αρκεστεί σε μιά ξερή τυπική δήλωση επί του (ανα)θέματος, και αν ο εν λόγω αρχιμανδρίτης δέν έχει “δύναμη” να κρατά κάποιους στο χέρι, θα τον καθαιρέσουν, και θα… ησυχάσουν. Θα συνεχίσουν όμως με περίσσιο θράσος να υποστηρίζουν ότι εξακολουθούν να είναι “διάδοχοι” των Αποστόλων, άσχετα εάν και άλλος ένας “διάδοχος”, ο Αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης, πηγαίνει να κάνει παρέα στον Κορυδαλλό τον άλλον “διάδοχο” που ξέρει να… “κουνάει την αχλαδιά”, τον μητροπολίτη Μπεζενίτη…!!!

 

Η ευθύνη στους ενορίτες… αμαρτωλούς.

Ο Αρχιμανδρίτης ως πρώτη δικαιολογία είπε στην εισαγγελέα ότι το πορνογραφικό αυτό υλικό το το έδωσαν ενορίτες του που πήγαν να εξομολογηθούν σ’ αυτόν, και έτσι ήθελαν να εξιλεωθούν. Ο “διάδοχος” των Αποστόλων αρκείται στο ψέμα για να αποποιηθεί τις ευθύνες. Ο Μητροπολίτης Σπάρτης έθεσε σε αργία τον σιχαμένο τράγο με μιά “ξερή” γραπτή ανακοίνωση.

 

Κάθε καρυδιάς καρύδι, δίχως άγια ζωή και έξωθεν καλή μαρτυρία, χρίεται από τους βυζαντινοφόρους ως “διάδοχος” των Αποστόλων του Χριστού. 

Θλίψη μας προκαλεί και η δήλωση του μητροπολίτη Σπάρτης Ευσταθίου για τον τρόπο που χειροτονεί ιερείς. Τον εν λόγω Αρχιμανδρίτη τον έχει στους κόλπους της μητρόπολης του διότι και ο πατέρας του ήταν ιερωμένος, και λόγω ανάγκης, για να βοηθήσει στην φτώχια τους, έκανε και τον Φώτη Μακρυστάθη ιερωμένο, δηλαδή, έναν ακόμη “διάδοχο” των Αποστόλων…!!! (έτσι για να έχουμε μπόλικους μήπως και εκλείψει το νταμάρι). Αυτή είναι η πνευματική κατάντια των παπάδων, δυστυχώς. Νομίζουν οι παπάδες ότι έπιασαν τον… παπά από τα γένια, έχοντας -δήθεν- την εξουσία να κατασκευάζουν “μεσίτες” μεταξύ Θεού και ανθρώπων, άσχετα εάν αυτοί οι “μεσίτες” είναι παιδόφιλοι ηδονοβλεψίες(Μακρυστάθης), ομοφυλόφιλοι(Μπεζενίτης), απατεώνες(Πατριάρχες Ιεροσολύμων περί “αγίου” φωτός), κ.λ.π. Σημειωτέον ότι τον παιδόφιλο Μητροπολίτη είχαν σχέδια να τον προωθήσουν και στη θέση του Δεσπότη…!!!

Και το άκρον άωτον της πνευματικής τύφλωσης είναι ότι στην χειροτονία του εν λόγω Αρχιμανδρίτη (όπως και όλων των άλλων) το ορθόδοξο χριστεπώνυμο πλήρωμα φωνάζει με αλαλαγμούς: “άξιος, άξιος”. Την αξία τους την βλέπουμε συχνά, γι’ αυτό και δεν μπορούμε να αποφύγουμε την επανάληψη των λόγων του διδάσκαλου του ελληνικού γένους, Αδαμάντιου Κοραή, που είπε:

«Όπου βλέπεις θρησκείαν μολυσμένην, συμπέρανε, ότι η βαρβαρότης των πιστευόντων είναι ανάλογος του μολυσμού».

Τί λέτε…, δεν είναι καιρός να εγερθούμε εκ του ύπνου;;;

Δείτε στο βίντεο μας, πώς είδαν και μετέδωσαν την είδηση τα ελληνικά Μ.Μ.Ε.

Επιμέλεια και επεξεργασία sporeas.gr

Διάρκεια 8:49′ λεπτά

 

Μετά από την ανακριτική διαδικασία, ο Αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλού. Η αλήθεια όμως είναι, ότι, εάν δεν εντοπίσουν και συλλάβουν τους παραγωγούς της παιδικής πορνογραφίας, οι διάφοροι “αρχιμανδρίτες” θα εξακολουθούν να υπάρχουν και να ενθαρρύνουν το κάθε ανώμαλο και διεφθαρμένο σκουλήκι να καταστρέφει την παιδική αθωότητα.

Στο ίδιο κελί με τον “κουνιστό” Μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμονα Μπεζενίτη βρίσκεται πλέον ο σατανικός παιδόφιλος της ορθοδόξου εκκλησίας, Αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης.

ΙΔΟΥ ΟΙ… ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ “ΔΙΑΔΟΧΟΙ” ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ;;; ΑΚΟΜΑ…;;;!!!

 
 
 
Γιώργος Οικονομίδης
“sporeas.gr”
27 Ιανουαρίου 2009
 
 
Δείτε επίσης τήν Κατηγορία μας
 
“Πράξεις τών… Ρασοφόρων
 
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.