5 Ιουλίου 2012
τού Γιώργου Οικονομίδη

 

Ο “πάστορας” Gordon Yeboah, ένας αυτοαποκαλούμενος ευαγγελιστής ο οποίος πιάστηκε στα πράσα να έχει σεξουαλική επαφή με μια ετοιμόγεννη… προβατίνα στην Ampehia, κοντά στην Abesim της περιοχής Brong Ahafo στην δυτική Ghana, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη.

Ο επιθεωρητής Kofi Aboagye τού Abesim Police station επιβεβαίωσε τη σύλληψη στό Πρακτορείο Ειδήσεων της Ghana (Ghana News Agency).

Τον περασμένο Φεβρουάριο τό Fiapre Circuit Court, υπό την προεδρία τού Benjamin Osei Yaw, καταδίκασε τον αυτοαποκαλούμενο ευαγγελιστή πάστορα για την διεστραμμένη του αυτή πράξη και τού επέβαλε 7ετή ποινή φυλάκισης και καταναγκαστικά έργα εφόσον αποδείχθηκε η ενοχή του για την σεξουαλική του συνεύρεση με την προβατίνα.

Ο δικαστής αηδιασμένος από την πράξη τού πάστορα είπε ότι σιχάθηκε πλέον την γεύση του κρέατος, και ως εκ τούτου θα τρώει μόνο ψάρι από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με τον δικαστή, ο αυτοαποκαλούμενος ευαγγελιστής Gordon Yeboah υποστήριζε ότι ήταν ο «άνθρωπος του Θεού» και ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις για να κάνει θαύματα αλλά η αξίωση του αυτή εστόχευε στό να αποκτήσει δόξα καί χρήμα.

Ο επιθεωρητής της εισαγγελίας Ernest Nyarko Donyina είπε ότι ο 20χρονος Yeboah, ο αυτοαποκαλούμενος πάστορας, κήρυττε το Λόγο του Θεού στην Yeboakrom, κοντά στη Nkrankrom τού Δήμου Sunyani.

Στό δικαστήριο ειπώθηκε ότι στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 περίπου, ο καταγγέλλων τσοπάνης Kwadwo Kumi, ένας αγρότης από τό Asikasu, επιστρέφοντας από το αγρόκτημα του και φτάνοντας στα περίχωρα της Ampehia, άκουσε το βέλασμα ενός εκ των προβάτων του. Έτσι όταν πήγε πιο κοντά να δεί τί συμβαίνει είδε τόν πάστορα σε “δράση”, έχοντας δέσει τα πίσω πόδια του προβάτου για να έχει σεξουαλική επαφή με αυτό. Ο πάστορας τότε παρακάλεσε τον αγρότη να μην ενημερώσει κανέναν για την πράξη του αυτή και ότι θα του δώσει ότι τού ζητήσει. Ο τσοπάνης όμως προτίμησε να σύρει τόν κτηνοβάτη ψευτοποιμένα στό δικαστήριο και από εκεί στήν φυλακή.

Άλλη μιά περίπτωση σατανικών και διεφθαρμένων ανθρώπων πού δέν διστάζουν στό Όνομα τού Χριστού να κάνουν τά χειρότερα αίσχη καταπατώντας την αξία τού Ευαγγελίου εκμεταλλευόμενοι την αγαθότητα ή την αφροσύνη τών οπαδών τους. Ότι όμως σπέρνει ο καθένας αυτό θερίζει. Αυτό είναι νόμος καί φυσικός αλλά καί νόμος πνευματικός.

*******

Την παραπάνω είδηση μέ έκπληξη είδαμε την έγκριτη Ιστοσελίδα τού Κώστα Χαρδαβέλα newsbomb.gr να την δημοσιεύει “παραπλανητικά” έχοντας γιά τίτλο τό εξής:

«ΣΟΚ: Αυτό το πλάσμα γεννήθηκε από προβατίνα και άνθρωπο!»

έχοντας και μιά φωτογραφία αποκρουστική ανθρωποπρόβατου. Για υπότιτλο όμως τού άρθρου έγραφε:

«Παπάς της Ευαγγελικής εκκλησίας συνελήφθη από την αστυνομία της Γκάνα επειδή επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με… πρόβατα σε μια στάνη στο Ακινάσου της επαρχίας Σουνιάνι.»

καί έτσι με πρώτη ματιά τίτλου και υπότιτλου νομίζει κανείς ότι ο εν λόγω “Ευαγγελικός”… παπάς! ήταν ο υπαίτιος αυτής της τερατογέννησης.

Τό δημοσίευμα τους είναι τό εξής:

 

Μετά από δύο μόνο παραγράφους που αφιέρωσαν γιά τόν “Ευαγγελικό… παπά” πηδούν στό θέμα της φωτογραφίας που είναι εντελώς άσχετο με τόν αναφερόμενο στόν κτυπητό υπότιτλο. Μετά από αυτό, έγραψα σχόλιο για τό εν λόγω άρθρο στην Ιστοσελίδα τους… αλλά ποτέ δέν δημοσιεύθηκε. Οι υπεύθυνοι του newsbomb.gr δυστυχώς δέν τό ενέκριναν τό σχόλιό μου για δικούς τους λόγους. Τό σχόλιο μου είναι τό παρακάτω και τίθεται στην κρίση τού αναγνώστη εάν ήταν άξιο λογοκρισίας ή όχι.

Αυτά λοιπόν, και να χαιρόμαστε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Εγώ ώς όφειλα ενημέρωσα τους υπευθύνους του newsbomb.gr για τό παραπάνω δημοσίευμα μου και την αναφορά μου στην λογοκρισία τους, όπου και ακολουθεί… αδημοσίευτο φυσικά.

 
06 Ιουλίου 2012
Γιώργος Οικονομίδης
«sporeas.gr»

 

Διαβάστε επίσης:

• ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ MEGACHURGH ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ KONG HEE

• ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΤΗΛΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ CREFLO DOLLAR

 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.