Ορθόδοξος ιερέας “διάδοχος” των Αποστόλων -όπως νομίζουν οι ανεγκέφαλοι θρησκόληπτοι- συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης!!!

30 Νοεμβρίου 2008
του Γιώργου Οικονομίδη

 

Απο ρασοφόρους ναρκομανείς, εμπόρους, και με άλλα κοσμικά φρονήματα, ζητούν οι πιστοί ευλογία και σωτηρία;

Εύλογα ερωτούμε: “Έως πότε η τυφλότητα θα θεωρείται φως”;

 

Τους νομίζουν για μεσάζοντες μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Επικαλούνται τις ευλογίες τους. Ζητούν από αυτούς και μόνο την τέλεση των -ειδωλολατρικών κατά τ’ άλλα- μυστηρίων για να εξευμενίσουν την “οργή” του Θεού. Εκλιπαρούν απ’ αυτούς μια στιγμή και μόνο να ψιθυρίσουν κάποιο τρισάγιο στον τάφο του προσφιλή τους προσώπου για ανάπαυση της ψυχής του και πολλά ακόμη ευτράπελα. Ο λόγος για το ιερατείο της Ορθοδόξου εκκλησίας, που τόσο βάναυσα καταστρατηγεί τα υπουργήματα του Ιησού Χριστού και καταρρακώνει το θρησκευτικό συναίσθημα.

Αυτούς τους παπάδες, που η εκκλησία της Ελλάδος τοποθετεί κάθε “καρυδιάς καρύδι” στην θέση του “παπαγάλου” (αυτό κάνουν στην λειτουργία, παπαγαλίζουν πολλές φορές δίχως να έχουν συναίσθηση των λόγων) τους θεωρεί το Ορθόδοξο πλήρωμα σαν κάτι το δεδομένο από τον Θεό. Τί πλάνη, τί δαιμονιώδης αντίληψη. Ο Θεός θέλει άγιους ανθρώπους να Τον υπηρετούν, θέλει ανθρώπους αναγεννημένους να Τον δοξάζουν, θέλει παιδιά δικά Του να Τον κηρύττουν. Μπορεί άραγε το ιερατείο να κατέχει τέτοια στοιχεία από την στιγμή που αντιτίθεται στον Λόγο του Θεού και εκτελεί τα έργα του αντιπράττοντος; Μπορεί άραγε ο ιερέας από την στιγμή που ιερουργεί στα είδωλα και επικαλείται ανθρώπους πεθαμένους για σωτηρία να είναι δοσμένος από τον Θεό; Μπορεί άραγε ένας ναρκομανής ή έμπορος ναρκωτικών που είναι ιερέας να είναι και ταυτόχρονα παιδί και λειτουργός του Θεού; Για κάποιους ηλίθιους θρησκοεθελότυφλους μπορεί, διότι ένας τουλάχιστον εξ’ αυτών μου δήλωσε με ύφος πετεινού ότι: “ο ιερέας είναι “διάδοχος” των Αποστόλων ας είναι και μασόνος ή ότι άλλο θέλει να είναι”. Αυτός δυστυχώς πιστεύει αντί της καθαριότητας ότι η ηλιθιότητα είναι μισή αρχοντιά, και την προβάλει με τον τρόπο του.

Ένας “διάδοχος” των Αποστόλων λοιπόν, ιερέας και κάτοικος της πόλεως Σπερχειάδα, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας έξω από το σπίτι του, διότι είχε στην κατοχή του δυόμιση περίπου γραμμάρια κοκαΐνης. Η δικαιολογία που προέβαλε ο “διάδοχος” των Αποστόλων ήταν ότι τα είχε για προσωπική του χρήση διότι είναι χρήστης της ουσίας αυτής εδώ και πολλά έτη.

Παρόμοια περίπτωση είχαμε και πέρυσι όταν ιερέας από την Ικαρία, “διάδοχος” κι’ αυτός, συνελήφθη στο πλοίο της γραμμής από άνδρες του Λιμενικού διότι είχε στις αποσκευές του δύο κιλά χασίς όπου και υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι τα είχε για προσωπική χρήση.

Στους παπάδες, χρήστες ναρκωτικών, πήγαιναν οι πιστοί για να λάβουν ευλογία και να “μιλήσουν” με τον Θεό. Τί άλλο μπορούμε να σχολιάσουμε γι’ αυτή την κατάντια;

Ο Λόγος του Θεού δια στόματος Αποστόλου Παύλου μας λέει τα εξής: “Φανερά δε είναι τα έργα της σαρκός, τα οποία είναι μοιχεία, πορνεία, ακαθαρσία, ασέλγεια, ειδωλολατρεία, φαρμακεία (σημ: ναρκωτικά κ.α.), έχθραι, έριδες, ζηλοτυπίαι, θυμοί, μάχαι, διχοστασίαι, αιρέσεις, φθόνοι, φόνοι, μέθαι, κώμοι, και τα όμοια τούτων, περί των οποίων σας προλέγω, καθώς και προείπον, ότι οι τα τοιαύτα πράττοντες βασιλείαν Θεού δεν θέλουσι κληρονομήσει” (Γαλάτας: ε’ 19-21).

Εάν οι “πράττοντες τα τοιαύτα”, και την χρήση ναρκωτικών, δεν θα κληρονομήσουν Βασιλείαν Θεού, πώς άραγε αυτοί οι παπάδες “πουλάνε” βασιλεία Θεού; Ο Ιησούς τους το είπε καθαρά: “Σείς όχι μόνο δεν εισέρχεσθε στην Βασιλεία του Θεού, αλλά και αυτούς που θέλουν να εισέλθουν τους εμποδίζετε”. Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν οι αιώνιοι κοιμωμένοι και θα αποτινάξουν τον παπαδικό ζυγό από πάνω τους για να στραφούν στον μόνο Σωτήρα και Κύριο Ιησού Χριστό μελετώντας τον Άγιο Λόγο Του; Αυτή η απορία είναι και για σένα φίλε αναγνώστη, εάν δεν έκανες το βήμα προς τον Κύριο.

 
Γιώργος Οικονομίδης
30 Νοεμβρίου 2008
“sporeas.gr”
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.